U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Zomaar Gewoon

 

Ons motto blijft:
"Het zou stil zijn in het bos als alleen de mooiste vogels zongen".

Het koor Zomaar Gewoon breidt uit en blijft het Nederlandse lied trouw. Zij schromen de smartlap niet en genieten tevens van de liedjes over de veel bezongen stad Amsterdam. Ook liedjes van Teddy Scholten, het Cocktail Trio, Wim Sonneveld, Annie M.G. Schmidt en Harry Bannink komen op de lessenaar, heel veelzijdig allemaal. Het repertoire en de één of meerstemmige muziek wordt mede bepaald door de wensen en mogelijkheden van de deelnemers van het koor. Het is een gezellige boel op dinsdag in de Meent, tijdens de repetitie, maar zeker ook bij de nazit.

Zingen helpt je de zorgen van alle dag te vergeten, het is ontspannen door inspannen en zeker met deze groep gezellige mensen. Probeer het eens uit. De eerste twee keer zingt u gratis mee.

Het koor repeteert éénmaal in de veertien dagen op dinsdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur in ons buurthuis De Meent, Orion 3, Amstelveen.

Het koor staat onder leiding van Elly Meekel met op accordeon Geertje Vrolijk en Yvon Meijerink. Info: acko@xs4all.nl of tel. 020-6411226