U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Aalsmeers Vrouwenkoor Vivace

 

 

VIVACE stelt zich voor:

Wij zijn een vrouwenkoor, dat op dit moment bestaat uit ongeveer 45 enthousiast zingende dames. Het koor is in 1985 opgericht en heeft sindsdien een uitgebreid repertoire opgebouwd.

VIVACE zingt een breed repertoire:

Liederen uit musicals en operettes, volksliedjes, licht klassieke stukken, Kerstliederen, maar ook inmiddels al heel wat modernere stukken. Wij zingen in verschillende talen: Engels, Frans, Duits, Italiaans en natuurlijk Nederlands. Wij blijven ons inzetten om het zingen leuk en spannend te houden en zoeken steeds naar nieuw, geschikt repertoire.

VIVACE treedt op:

Op uitnodiging voor verenigingen, verzorgingstehuizen, bij kerkelijke bijeenkomsten en bij Kerstvieringen, maar ook op uitnodiging van particulieren bij speciale gelegenheden. Wij geven regelmatig "huisconcerten" in onze eigen repetitieruimte in het Dorpshuis te Kudelstaart.

VIVACE neemt ook deel aan korendagen, waar wij steeds zeer warm worden ontvangen.

VIVACE staat onder leiding van:

Irma Zethof uit Kudelstaart, onze zeer enthousiaste en enthousiasmerende dirigente, die steeds weer het uiterste uit ons koor weet te halen, waardoor de klank en de sfeer gewaarborgd blijven.

Voor meer informatie:

kunt u terecht bij onze voorzitter, Marijke Brussaard, tel. 0297 - 326564