U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

Sonority

 

Popkoor Sonority telt 32 enthousiaste zangers en zangeressen. Het repertoire bestaat uit Engels- en Nederlandstalige popmuziek. Ook wordt regelmatig een mooie ballad gezongen. Het koor bestaat 28 jaar.

Sinds oktober 2017 staat Sonority onder leiding van dirigent Kamila Sezer-Starkowska. Kamila heeft in diverse koren gezongen en tijdens haar studie diverse koren begeleid. Daarnaast geeft zij muzieklessen en speelt graag op haar favoriete instrument saxofoon.

Sonority repeteert op de dinsdagavond in de Oude Veiling in Aalsmeer. Tijdens de verbouwing van de Oude Veiling wordt gerepeteerd in Het Parochiehuis in Aalsmeer. Het koor heeft plaats voor een bas; geïnteresseerden kunnen vrijblijvend een repetitie bijwonen.
Naast het zingen wordt aandacht geschonken aan de podiumpresentatie en zangtechniek.

Sonority zingt op festivals, in zorgcentra, tijdens de korendagen in Paradiso, één keer per jaar bij restaurant Proef & Meer en bij sponsor Café Bar Joppe in Aalsmeer. Maar ook voor een privé optreden thuis, bruiloft of braderie is Sonority in.

Meer info op www.sonority.nl