U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Meentkoor

Zingen kun je in de Meent: op veel dagen en diverse manieren. Op donderdagmiddag repeteert het 55+koor. Het is een gezellige activiteit waarbij naar beste kunnen wordt gewerkt onder de professionele leiding van Elly Meekel met aan de piano Els Verlaan.

Buiten de gezelligheid van de donderdagmiddagen staan er nog andere activiteiten op de agenda. Zo presenteren wij ons tijdens activiteitenmarkten, korendagen en proberen zeker één keer per seizoen een eigen uitvoering te organiseren.

Elke donderdagmiddag van 13.15 tot 15.15 uur repeteren wij. Noten lezen is geen must evenals koorervaring. Altijd al eens willen zingen en het is er nooit van gekomen dan is hier uw kans. Schroom niet en kom langs. De eerste twee keer zingt u gratis mee.

Het repertoire van nu is meerstemmig en heel afwisselend: van een romantisch lied tot een swingende musicalsong.  

Voor meer informatie kunt u bellen met 020-6411226 of mailen naar acko@xs4all.nl.

Heeft u belangstelling, kom gerust naar de Meent, Orion 3, wij heten u van harte welkom. Voor informatie kunt u bellen met 020-6411226 of mailen naar acko@xs4all.nl.