U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

 

 

 

 

 

Belangrijke informatie voor de koren

Uw optreden

Uw koor mag maximaal twee optredens verzorgen. 

Per optreden wordt 30 minuten gereserveerd. Rekening houdend met de tijd benodigd voor het opkomen en verlaten van het podium en het opstellen/opruimen van apparatuur is de zangtijd per optreden ongeveer 20 minuten. Het podium dient aan het einde van de gereserveerde tijd weer geheel vrij en leeg te zijn.

Aan het einde van de middag (16.30 uur) is er in de grote theaterzaal een afsluitende samenzang en wordt de opbrengst van de KWF Korenmarathon overhandigd aan een vertegenwoordiger van het KWF.

Techniek

In alle zalen hebben we de beschikking over een (electronische) piano/vleugel. Tevens is in alle zalen een geluidsinstallatie aanwezig voor de eindversterking. Net als voorgaande jaren is er geen monitorversterking aanwezig. Uiteraard is het meenemen van eigen apparatuur en instrumenten toegestaan. Geeft u op het aanmeldformulier aan wat u van ons nodig denkt te hebben, dan hebben we op de dag zelf geen verrassingen!

Omkleden en inzingen

We hebben 1 grote zaal extra ter beschikking als verzamelplaats voor alle koorleden. In deze zaal, waar ook koffie verkrijgbaar is, kunt u verzamelen, indien gewenst omkleden en eventueel inzingen.
Houdt u er rekening mee dat deze ruimte door alle koren gebruikt wordt en niet afgesloten kan worden. Het achterlaten van eigendommen is dan ook voor eigen risico.

Kosten deelname

Voor uw deelname aan de KWF Korenmarathon brengen we 25,00 euro inschrijfgeld per koor in rekening. Het entreegeld per deelnemend koorlid bedraagt 5,00 euro. 

Over het exacte aantal benodigde toegangskaarten voor uw koorleden zullen we in september contact opnemen met de contactpersoon.  Deze kaarten zullen na ontvangst van de betaling in 1 enveloppe (om kosten te besparen) aan de contactpersoon van het koor worden toegestuurd. Bijbestellen is dit jaar om organisatorische redenen niet meer mogelijk.

Om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het KWF, kunnen we geen vergoeding betalen aan dirigenten en/of artistiek koorleiders en/of andere deelnemers aan de KWF Korenmarathon.  

Inschrijven

We zitten inmiddels vol, maar de ervaring leert dat er soms toch nog een plekje beschikbaar komt. Inschrijven voor de reservelijst kan middels het inschrijfformulier dat u via onderstaande knop kunt verkrijgen.

 

Contact

Voor verdere vragen kunt u een e-mail sturen aan: korenmarathon@kwfaalsmeer.nl