U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

&Friends

 

Wij zijn begin 2011 opgericht op initiatief van onze pianist/arrangeur Carwin Gijsing. Insteek was een vocal group te starten waarbij zowel samenzang als ook solozang een belangrijke plaats innemen. Inmiddels bestaan we al weer 7 jaar. Naast TTWV zingen wij allemaal in diverse koren, musical gezelschappen of treden solo op.

We zingen voornamelijk pop repertoire in eigenzinnige arrangementen van Carwin. Popsongs van halverwege de vorige eeuw tot nummers van nu van o.a. Adèle, Coldplay en Sam Smith. Country houden we ook van: Ilse de Lange bijvoorbeeld! Daarnaast schrijven we soms wat zelf, of maken zelf aanvullingen op bestaande arrangementen. We zingen Engels, Frans, Nederlands en binnenkort wagen we ons aan Spaans want één van onze zangeressen is Spaanse. Wat we ook zingen, we proberen altijd verrassend te zijn in onze keuze van groepsnummers en solo’s.

Als we concerten geven worden we begeleid door een live band of combo en regelmatig wordt de band aangevuld met zangeres Annemieke op dwars fluit of accordeon. Maar acoustisch vinden we ook te gek. We spelen dan met alleen piano en onze Hans op de ritmische Cajon.

We repeteren zo’n twee keer per maand, gewoon bij elkaar thuis en dat is elke keer weer een feestje. We hebben altijd wel een optreden, festival of concert wat we aan het voorbereiden zijn. Zingen en optreden met elkaar is het leukste wat er is!

Tot ziens! Annemieke, Cleo, Esther, Hilde, Janine, Jacqueline, Jorien, Karin, Marieke, Marlon, Olga, en Suzanne.