U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

De Collecte

Ieder jaar gaan in de eerste week van september vele duizenden collectanten in Nederland de straat op om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor kankeronderzoek. Ook in Aalsmeer en Kudelstaart gaan jaarlijks zo'n 200 vrijwilligers met een collectebus op pad.

Voor de KWF-collecte zijn Aalsmeer en Kudelstaart onderverdeeld in 18 wijken die elk een wijkhoofd hebben. Het wijkhoofd draagt er zorg voor dat alle straten in zijn/haar wijk gelopen worden, is het aanspreekpunt voor de collectanten en distribueert looproutes, materialen en collectebussen zodat de collectanten in de collecteweek op pad kunnen. 

Collecteert u mee?

Het bestuur van KWF Aalsmeer is enorm trots op haar zeer trouwe groep wijkhoofden en collectanten. Toch kunnen hebben we jaarlijks extra hulp nodig, omdat er op zo'n aantal vrijwilligers toch wel eens iemand verhinderd is.

Zou jij je steentje willen bijdragen aan de strijd tegen kanker en heb je daar in september een paar uurtje van je kostbare tijd voor over??

Neem dan contact op met ons secretariaat:  info@kwfaalsmeer.nl